گزارشی از برگزاری همایش ملی تکنولوژی سیستمهای اطلاعات مکانی دانشگاه
تاریخ ثبت: ( دوشنبه 23 فرودرین سال 1400)

به لطف پروردگار و همت دانشکده مهندسی عمران بویژه گروه مهندسی نقشه برداری دانشگاه علوم و فناوری آریان همایش ملی تکنولوژی سیستمهای اطلاعات مکانی در عمران، نقشه برداری و توسعه شهری با حضور و سخنرانی اساتید صاحب نام کشور و پژوهشگران دانشگاه ها و مراکز علمی مختلف در تاریخهای 14 و 24 اسفندماه ۱۳۹۹ به صورت آنلاین برگزار گردید.

این همایش با خیر مقدم و سخنرانی ریاست محترم دانشگاه جناب آقای پروفسور قدرتی آغاز گردید. سپس جناب آقای دکتر قراگوزلو دبیر علمی کنفرانس به ارائه گزارشی از کنفرانس و اهداف آن پرداختند.

جناب آقای دکتر جعفرزاده ایمن آبادی، ریاست محترم سازمان نقشه برداری کشور به عنوان سخنران کلیدی ضمن ایراد سخنرانی با بیان جایگاه ویژه تکنولوژی سیستم های اطلاعات مکانی و کاربردهای رو به افزایش آن همچنین نقش موثر آن در توسعه کشور به بیان اهمیت این کنفرانس و دستاوردهای آن پرداختند. این همایش سخنران ویژه دیگری نیز داشت.

همچنین در این همایش کارگاه های متعددی نیز برگزار گردید که با استقبال و حضور پرشور پژوهشگران ارجمند قرار گرفت. عناوین این کارگاه ها به شرح ذیل است:

• کارگاه آموزشی تکنولوژی های نوین مدیریت کارگاه (دارای امتیاز نظام ارجاع)که این کارگاه با همکاری نظام مهندسی ساختمان استان مازندران برگزار میگردد و داری 100 امتیاز نظام ارجاع بوددکتر شیرزادی- دکتر ملکی تبار   /.
  • کارگاه آموزشی ارزیابی، طرح و اجرا بر اساس عملکردکه  با همکاری کانون مهندسین بابل و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مازندران برگزار گردید و داری 100 امتیاز نظام ارجاع بود-دکتر شریفی
  • کارگاه اصول آشنایی باSDI/ مهندس زهرا رضایی
  • کارگاه معرفی فناوری پهپاد در سنجش ازدور و مدیریت منابع زمین/ دکتر سالار میرزاپور
  • کارگاه مدلهای تصمیم گیری با نرم افزارQGIS/ دکتر سالار میرزاپور
  • کارگاه پایش ماهواره ای پدیده فرونشست با استفاده از تصاویر راداری/ دکتر زهرا چترسیماب
  • کارگاه Web GIS و پایگاه داده/ مهندس زهرا رضایی
  • کارگاه آشنایی با کاربردهایGIS درنقشه برداری/ دکتر سمیرا بلوری
  • کارگاه مسیریابی پروژه های راه و راه آهن با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی(GIS)/ دکتر ابوذر شفیع پور

امید است برگزاری اینگونه همایش ها نقش موثری را در توسعه پژوهش کاربردی در این عرصه ایفا نموده و انشاالله محققان عزیز بتوانند از نتایج حاصله بهره مند گردند.

محققان ارجمند می توانند فیلم کامل همایش را در کانال آپارات دانشگاه به آدرس زیر ملاحظه فرمایند.

همایش ها
ٍETS